Alles over seks

Seks Universiteit - Alles over seks

Wat Is De Het Missionaris Standje?

Het Missionaris seks standjeHet missionaris standje is simpelweg het standje waarmee de man bovenop de vrouw ligt, met de hoofden naar elkaar toe. De man kan zo eenvoudig de penis in de vagina doen, om zo seks te hebben.

Simpelweg gezegd is het ‘missionaris standje’ het standje waar de man ‘bovenop ligt’.

Eigenlijk is dit het meest voorkomende standje, en ook het meest makkelijke.

Voor de mannen is dit een fijn standje omdat de man zo de controle over de snelheid van de seks heeft. De man beweegt namelijk zijn heupen en bepaalt het tempo.

Dit standje maakt het mogelijk om tijdens de seks elkaar te zoenen en oogcontact te hebben.

Voor vrouwen is dit ook een fijn standje. Dit standje maakt een goede penetratie mogelijk, en de vrouw hoeft in principe niks te doen.

Een fijn standje om als ‘eerste standje’ te gebruiken. Nogmaals: het is makkelijk om in dit standje te komen. De penis kan makkelijk in de vagina en de man kan zelf het tempo bepalen.

Categorie: Standjes