Alles over seks

Seks Universiteit - Alles over seks

Standjes Met De Vrouw Bovenop

Vrouw in witte blouse bovenop manVaak vinden mannen – en zowel vrouwen – het opwindend dat de vrouw bovenop is tijdens de seks. Er zijn hier verschillende standjes voor.

Zo is er natuurlijk het standaard standje waar de vrouw met haar gezicht en borsten toe op de man zit en zo haar heupen beweegt.

Maar er zijn nog andere standjes met de vrouw bovenop. Welke dat zijn? Lees snel verder!

Veel Verschillende Variaties

Zoals je in de inleiding al hebt gelezen is er natuurlijk het standje waar de vrouw bovenop de man zit, en met haar gezicht en borsten naar de man toe zit. Dit is een eenvoudig standje om in te komen en veel mannen vinden dit erg opwindend.

Ook voor de vrouw is dit een fijn standje. De vrouw kan dan zelf het tempo bepalen.

Een ander standje met de vrouw bovenop is dat de vrouw precies andersom zit. Dus met haar kont richting de man. Vooral mannen die echt ‘konten-liefhebbers’ zijn houden van dit standje. Ook hier kan de vrouw zelf het tempo bepalen.

Deze twee standjes zijn eigenlijk de basis voor de vrouw bovenop. Er zijn veel varianten hierop.

Wanneer de vrouw bijvoorbeeld op de man zit (met haar kont richting de man), kan de man een beetje naar boven gaan zitten. Dit zorgt voor een ander gevoel.

De vrouw kan ook ‘scheef’ op de man gaan zitten. Dus 90 graden gedraaid.

Bekijk de plaatjes hieronder voor meer idee├źn.

Afbeeldingen Standjes Vrouw Bovenop

Brouw bovenop - aan het kruis

Standje met de vrouw bovenop - de tamboerijn.

Vrouw bovenop - de schommel

Zoals je ziet zijn er dus veel verschillende standjes met de vrouw bovenop. Je kunt zelf een variatie hieraan geven. Een beetje spelen is nooit verkeerd ;)!

Categorie: Standjes